O nama

VKPAK je kompanija za mašine za pakovanje specijalizovana za proizvodnju, proizvodnju, prodaju i postprodajne usluge. Kompanije se pridržavaju poslovne filozofije "kvaliteta opstanka, ugleda i razvoja". Proizvedena automatska mašina za pakovanje ima karakteristike razumnog dizajna i jednostavnog rada. Proizvodi se široko koriste u prehrambenoj, hemijskoj, dnevnim potrepštinama, delovima hardvera i drugim industrijama ambalaže. Kompanija se oslanja na duh "dobre vjere". Pionirski i inovativni, posvećeni pružanju odličnih mašina i opreme za pakovanje, stvaranju vrednosti za kupce i rastu sa vama.

Na osnovu principa „centriranog na kupca“, uspostavili smo dugoročno prijateljsko partnerstvo sa našim kupcima uz moderno upravljanje, visokokvalitetne proizvode, razumnu cijenu, sveobuhvatnu postprodajnu uslugu i dobru reputaciju kako bismo osigurali kvalitetu za većinu proizvođača proizvodi sa razumnim troškovima.

Kompanija je posvećena izgradnji tima koji ima solidarnost, naučnu podelu rada, prećutnu saradnju, organsku komplementarnost, komunikaciju, visok moral i efikasniji rad. Izgradite odličan tim sa inicijativom, razmišljanjem i saradnjom.

Factory View

Naš tim